COVID – 19

Informationer fra HB-Care A/S om hvordan vi håndterer Ny Corona virus COVID - 19

Genåbning af Danmark

HB-Cares chauffører vil begynde at køre igen fra den 15. april 2020.

Vi starter op i takt med, at stadig flere institutioner bliver åbnet landet over. Er du i tvivl om din institution er åbnet igen, anbefaler vi dig at kontakte dem direkte, da det er institutionerne, der afgør hvornår og hvordan kørslen genoptages.

Vi gør samtidig opmærksom på, at der kan være særlige forhold, der gør sig gældende under genåbningen, da HB-Care følger alle gældende retningslinjer fra myndighederne. Konkret betyder det, at vi kører med reduceret kapacitet for at holde afstand i busserne. Det kan betyde ændringer i forhold til de konkrete tidsslot, hvor man kan forvente at blive afhentet.

Kontakt din institution for at få nærmere vejledning herom. Vi arbejder tæt sammen med dem for at minimere ventetid og eventuelle gener for vores passagerer, der måtte være afledt af myndighedernes retningslinjer.

Hygiejne og rengøring

Vi følger retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen og Transportministeriet for at sikre god hygiejne og undgå smitte. Generelt lægger vi vægt på en høj standard for rengøringen af vores busser. Derfor rengør vi busserne 1-2 gange om dagen afhængig af, hvor mange kørsler der foretages i den enkelte bus. Rengøringen foregår med sæbe eller sprit, hvor alle flader, der berøres, rengøres for at minimere smitte.

Test af vores chauffører

Alle vores chauffører, der kører for Region Hovedstaden, vil blive testet for antistoffer mod COVID-19. Så ved vi, om de har været smittet eller ej, og bedre kan tage de nødvendige forholdsregler. Det er Region Hovedstaden, der har tilbudt at teste HB-Cares chauffører i forbindelse med, at de tester alt sundhedsfagligt personale.

Vi er i dialog med de andre regioner om en lignende ordning, så alle vores chauffører på tværs af landet kan blive testet, og dermed skabe større tryghed for vores passagere

Spørgsmål

Hvis der er yderligere spørgsmål, så skriv venligst en mail til info@hb-care.dk