Organisation

HB-Care er Danmarks førende leverandør af visiteret personbefordring

HB-Care er Danmarks førende leverandør af visiteret specialkørsel til kommuner og institutioner. Vi befordrer bl.a. handicappede til skoler og aktivitetscentre, ældre borgere til genoptræning og dagcentre, samt skole- og børnehavebørn med særlige transportbehov.

Med mere end 30 års branche erfaring, har vi fokus på stabil og sikker transport, hvor borgerne oplever en personlig service fra vores uddannede chauffører, med dybdegående handicapforståelse, og hvor kommunerne og institutionerne er garanteret en troværdig og seriøs samarbejdspartner.

HB-Care er en del af Moove Group, blev dannet i april 2022 med det formål at skabe en moderne, konkurrencedygtig mobilitetsvirksomhed, der ikke er begrænset til bestemte transportformer.
Indenfor visiteret specialkørsel er selskabet markedsledende under navnet HB-Care. På taxidelen, under navnet Dantaxi, er det Danmarks største udbyder med 1.800 taxier.
Samlet forventer Moove Group, at de næsten 2.350 køretøjer vil tilvejebringe over 220 millioner kilometer på de danske veje i 2022.

Management Team

HB-Care ledes af et erfarent team

Vores lokale regioner

HB-Care er opdelt i regioner for at sikre nærhed til de lokale borgere og institutioner

Udbud

Stabsfunktioner